Nieuws

 • YOGA

  Wil jij ook leren om te ontspannen maar evengoed krachtig bezig te zijn? Yog...

  Lees meer
 • Wil jij een Fittere Leefstijl?

  Op weg naar EEN FITTERE LEEFSTIJL in 3 maanden!  Kan dat? Afslank...

  Lees meer
Meer nieuws

Pilates / bodystretch (spierversterking)

Pilates Groepslessen RoermondPilates is een zeer relaxte vorm van bewegen waar veel aandacht wordt besteed aan uitvoering van de oefeningen, ademhalingstechnieken en rekking van de spieren. Pilates wordt vaak vergeleken met yoga. Als u reeds kennis heeft van yoga zult u ongetwijfeld raakvlakken herkennen met de Pilates lessen van BodyWork in Roermond. Maar hoewel de twee work-outs veel overeenkomsten hebben, zijn er wel degelijk verschillen tussen beide sporten. Met behulp van gestructureerde oefeningen staan de kernspieren bij Pilates centraal. Pilates is een ontspannende work-out waarbij Body & Mind elkaar ontmoeten. Uw geest wordt actief betrokken in de lichamelijke uitvoering van de verschillende Pilates oefeningen.

Verantwoord fitter, sterker en leniger met Pilates

Hocus pocus PILATES pas… Ik wou dat ik fit, sterk en lenig was! Geen toverstaf, maar BodyWork’s Pilates helpt u uw wens te laten vervullen. Pilates is een zeer effectieve work-out om uw spieren te versterken. Balans en ademhaling zijn belangrijke aandachtspunten in onze Pilates lessen. Uw houding zal zichtbaar verbeteren en uw lichaam krijgt een betere vorm. Ook zult u merken dat uw lichamelijke fitheid met sprongen vooruit gaat. Pilates is bovendien geschikt voor mensen met blessures of aandoeningen. Sterker nog: Pilates wordt vaak ingezet als effectieve therapievorm bij blessures of (chronische) lichamelijke aandoeningen. Schenk aandacht aan uw Body & Mind met de Pilates work-out van BodyWork Roermond!

Start nu GRATIS met pilates in Roermond

Benieuwd of Pilates iets is voor jou? Vraag direct jouw gratis proefles aan en ervaar hoe Pilates jou kan helpen bij een gezond en fit leven. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om de deal te claimen. We bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken.

Let op: deze gratis proefles is tijdelijk en uitsluitend online te claimen door maximaal 35 personen!

 • * velden zijn verplicht.

Lesrooster pilates lessen BodyWork Roermond

Maandag: 10:30 - 11:30
Donderdag: 10:45 -11:45 en 18:15 - 19:15
Vrijdag: 11:15 - 12:15
Zaterdag: 10:15 - 11:15

Nieuws

 • YOGA

  Wil jij ook leren om te ontspannen maar evengoed krachtig bezig te zijn? Yog...

  Lees meer
 • Wil jij een Fittere Leefstijl?

  Op weg naar EEN FITTERE LEEFSTIJL in 3 maanden!  Kan dat? Afslank...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

BodyWork Sportstudio
Kapellerlaan 50
6041 JD Roermond

+31 (0)475 336 206
+31 (0)6 308 96 881
info@body-work.nl