Nieuws

 • YOGA

  Wil jij ook leren om te ontspannen maar evengoed krachtig bezig te zijn? Yog...

  Lees meer
 • Wil jij een Fittere Leefstijl?

  Op weg naar EEN FITTERE LEEFSTIJL in 3 maanden!  Kan dat? Afslank...

  Lees meer
Meer nieuws

Over ons

BodyWork Roermond is een dynamische sportschool die jarenlange ervaring heeft in het begeleiden van mensen op een breed gebied van sport. BodyWork hecht veel waarde aan de kwaliteit van de gegeven sportlessen en vervult de wensen van jong tot oud. Het informele karakter van onze sportschool maakt dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt bij BodyWork. De sportlessen variëren van eenvoudige sportbewegingen en conditie trainingen tot extreme buitensporten of het begeleiden hiervan. BodyWork heeft ervaren en zeer goed opgeleide begeleiders die eenieder de passende oplossing kunnen aandragen. Uw doel is ons doel, met gegarandeerd een tevreden resultaat als gevolg. Alleen of in groepsverband Er wordt met veel plezier gewerkt aan het beoogde resultaat. U kunt deelnemen aan diverse groepslessen, zoals Spinning, Zumba, Pilates en Aerobics.Ook voor persoonlijke begeleiding bent u bij onze sportschool aan het juiste adres. Kijk verder op de website voor het complete aanbod.

Sporten voor jong en oud

BodyWork nodigt u allen uit om met ons te genieten van de vele mogelijkheden. Ook aan alle jonge sportievelingen is gedacht, waardoor u altijd een les vindt die aansluit bij de behoeften van uw kind. Zelfs de allerkleinsten onder ons worden door BodyWork welkom geheten. Neemt u uw kleintje mee naar onze peutergym? Of bent u al iets ouder en werkt u graag op een verantwoorde manier aan uw gezondheid om fit en lenig te blijven? Ook voor u heeft BodyWork een aanbod dat past bij uw mogelijkheden.

Workshops en meer

BodyWork is meer dan een sportschool alleen! Wij bieden u diverse workshops aan, organiseren kinderfeesten en elke donderdagochtend kunt u uw kind met een gerust hart laten spelen in ons kinderdagverblijf.

Start met fitness in Roermond! Geef u op voor een gratis proefweek fitness.

Nieuws

 • YOGA

  Wil jij ook leren om te ontspannen maar evengoed krachtig bezig te zijn? Yog...

  Lees meer
 • Wil jij een Fittere Leefstijl?

  Op weg naar EEN FITTERE LEEFSTIJL in 3 maanden!  Kan dat? Afslank...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

BodyWork Sportstudio
Kapellerlaan 50
6041 JD Roermond

+31 (0)475 336 206
+31 (0)6 308 96 881
info@body-work.nl